Διαδικασία υποβολής αιτήσεων από εκπαιδευτές

Με αφορμή το νέο κανονισμό που επιτρέπει τα ηλεκτρονικά αρχεία (πλην βιβλίου πράξεων και ημερολογίου) τροποποιήσαμε την διαδικασία υποβολής αιτήσεων για έκδοση εγγράφων και πραγματοποίηση επισκέψεων και εκδηλώσεων. Το ίδιο ισχύει και για τους εκπαιδευόμενους οι οποίο πρέπει να επιλέγουν Αίτηση προς ΔΙΕΚ

Οι εκπαιδευτές ενεργοί και μη επιλέγουν Αιτήσεις Εκπαιδευτών και συμπληρώνοντας την φόρμα μπορούν να αιτηθούν βεβαίωση πρόσληψης είτε βεβαίωση προϋπηρεσίας είτε να υποβάλουν κάποιο άλλο αίτημα. Το έγγραφο μπορούν να το λάβουν στο email είτε να το παραλάβουν από την γραμματεία είτε από το ταχυδρομείο.

Από το ίδιο σημείο υποβάλλετε σχέδιο για εκπαιδευτική επίσκεψη είτε για οργάνωση εκδήλωσης. Πρέπει να συμπληρώσετε (με μικρά γράμματα) το σχέδιο (το πρότυπο υπάρχει στην αρχή) και μετά να επικολλήσετε το κείμενο στο τελευταίο πλαίσιο. Θα λάβετε στο email σας την απάντηση συνήθως ένα «εγκρίνεται» από τον Διευθυντή ή Υποδιευθυντή. Δεν χρειάζεται να τυπωθεί κάποιο έγγραφο.

Μην λησμονείτε την σύνταξη ενός σύντομου «ρεπορτάζ» από εκπαιδευόμενο για την επίσκεψη ή εκδήλωση το οποίο, μαζί με 2 – 3 φωτογραφίες, θα αναρτάται στο site (στις αντίστοιχες ενότητες Επισκέψεις και Δράσεις).

Previous Article
Next Article