Το τμήμα Ποδολογίας στο στούντιο Μodel by C-Marso

Το τμήμα Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής, Γ εξαμήνου του Δ.ΙΕΚ Τρικάλων την Παρασκευή 11-11-2022 στα πλαίσια της εκπαίδευσης επισκεύφθηκε το στούντιο Μodel by C-Marso στην πόλη της Καρδίτσας.
Αρχικά οι εκπαιδευόμενοι ξεναγήθηκαν στους χώρους εργασίας του κέντρου και ενημερώθηκαν τόσο για τα προόντα όσο και για τον απαραίτητο εξοπλισμό για τον καλλωπισμό και τις θεραπείες. Έπειτα , παρακολούθησαν ένα σεμινάριο εκπαίδευσης με θέμα θεραπεία και αισθητική αποκατάσταση ονυχομυκητίασης.
Η υπεύθυνη καθώς και οι συνεργάτες της φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα ώστε όλοι οι εκπαιδευόμενοι να νιώσουν άνετα και να αποκομίσουν επιπλέον πρακτικές γνώσεις.
Η επίσκεψη και όλη η εκπαιδευτική ενέργεια που πραγματοποιήθηκε διεύρυνε τις γνώσεις στο αντικείμενο που διδάσκεται στο ΙΕΚ. Ο χώρος είχε όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό που βοήθησε αρκετά να γίνει κατανοητή η θεωρία στην πράξη. Όλοι είδαν την εφαρμογή σε ζωντανό μοντέλο και πως μπορούν να αντιμετωπίσουν μια τέτοια πάθηση.

Previous Article
Next Article