Αποτέλεσμα επίδοσης – Εγγραφή στο επόμενο εξάμηνο

Όσοι έχουν επίδοση σε μόνο ένα μάθημα <=4 μπορούν να εγγραφούν στο επόμενο εξάμηνο. Το μάθημα πρέπει να το δώσουν σε επόμενη εξεταστική περίοδο Ιουνίου είτε Φεβρουαρίου.

Την βαθμολογία των εργασιών και της προόδου μπορείτε να τα δείτε σε προηγούμενη ανακοίνωση.

Όλοι οι εκπαιδευόμενοι που επιθυμούν να συνεχίσουν την φοίτησή τους στο επόμενο εξάμηνο πρέπει να ανανεώσουν την εγγραφή τους έως την έναρξη των μαθημάτων στις 16/2/23. Εάν το αμελήσουν θα καταχωρηθούν, σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας, απουσίες για το διάστημα μέχρι την ανανέωση της εγγραφής τους.

Η ανανέωση γίνεται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση https://giektrik.sites.sch.gr/?page_id=1167 Στο πεδίο: Επιλέξτε το είδος του εγγράφου ή αιτήματος επιλέγουμε: Ανανέωση εγγραφής στο επόμενο εξάμηνο Με την ολοκλήρωση της επανεγγραφής σας θα λάβετε στο email σας τον αριθμό πρωτοκόλλου. Το κινητό τηλέφωνο και το email που θα δηλώσετε θα είναι αυτά που θα χρησιμοποιούμε για την επικοινωνία μαζί σας.

Προσοχή:

Βεβαιώσεις φοίτησης για έκδοση φοιτητικού εισητηρίου θα μοιρασθούν σε όσους το δικαιούνται (ηλικία έως 22) την πρώτη ημέρα των μαθημάτων.

Όσοι έχουν κάρτα ανεργίας πρέπει να έχουν δηλώσει στον ΟΑΕΔ την εγγραφή στους στο ΔΙΕΚ για να μπορεί να συνεχισθεί υπό προϋποθέσεις η ισχύ της.

Μετεγγραφές μπορούν να γίνουν μέχρι τις 15/02/23 με αίτηση στο ΙΕΚ που θέλετε να μετεγγραφείτε.

Previous Article
Next Article