Καταβολή της επιδότησης για τις ολοκληρωμένες πρακτικές

Στο πλαίσιο της πράξης της επιδοτούμενης πρακτικής άσκησης καταρτιζόμενων ΙΕΚ με MIS 5131399, σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάει η διαδικασία αποστολής των φακέλων για τους καταρτιζόμενους που ξεκίνησαν την πρακτική τους άσκηση από 01/01/2022 έως και 31/12/22 και έχει ολοκληρωθεί. Η άμεση ανταπόκρισή σας επιταχύνει την καταβολή της επιδότησης.

Η ολοκλήρωση τους φακέλου σας απαιτεί από εσάς τις παρακάτω ενέργειες:

  1. Συμπλήρωση του απογραφικού δελτίου εξόδου, για όσους δεν το έχουν κάνει, συνδεόμενοι στην διεύθυνση https://mis.inedivim.gr/iek-microdata/internship/Account/Login?ReturnUrl=%2Fiek-microdata%2Finternship%2F με όνομα χρήστη το email σας και τον κωδικό που είχατε ορίσει κατά την συμπλήρωση του απογραφικού εισόδου.
  2. Συμπλήρωση του παρουσιολογίου σύμφωνα με το βιβλίο της πρακτικής άσκησης που τηρούσατε κατά την πρακτική σας στην διεύθυνση https://pa.inedivim.gr/ συνδεόμενοι με τους κωδικούς του taxisNet. Επειδή το βιβλίο το έχετε παραδώσει σε εμάς το καλύτερο θα ήταν να έρθετε στην γραμματεία και να συμπληρώσετε με την βοήθειά μας το παρουσιολόγιο.

Σας επισυνάπτουμε οδηγίες χρήσης για την συμπλήρωση του παρουσιολογίου.

Για την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας προτείνουμε να έλθετε (με τους κωδικούς του taxisNet μαζί σας) από 12:00 έως 17:00 την ημερομηνία που σας έχουμε προτείνει με email

Όσοι δεν λάβατε email είτε είστε μακρυά από τα Τρίκαλα καλέστε μας στο τηλέφωνο.

Previous Article
Next Article