Οι Βοηθοί Εργοθεραπείας στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ “Αγία Άννα”

Την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023, οι σπουδαστές/τριες της ειδικότητας Βοηθοί Εργοθεραπείας του Δ.Ι.Ε.Κ. Τρικάλων πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο «ΚΔΑΠ ΑμεΑ “Αγία Άννα”», στο πλαίσιο υλοποίησης του Μαθήματος «Πρακτική Άσκηση» σε επαγγελματικούς χώρους σχετικούς με την μελλοντική επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Οι  εκπαιδευόμενοι/ες και οι συνοδοί τους που έτυχαν θερμής υποδοχής από την Υπεύθυνη και το Προσωπικό της Δομής, είχαν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου  από τους/τις επωφελούμενους/ες, αλλά και να ενημερωθούν για το «Ρόλο του Εργοθεραπευτή στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ  και τη συνεργασία του στο πλαίσιο της θεραπευτικής ομάδας».

Παρατηρώντας τα οφέλη των εξωτερικών δράσεων και επισκέψεων στον γνωστικό και κοινωνικο-συναισθηματικό τομέα, αλλά και στη δημιουργία ισχυρών κινήτρων για σπουδαστές/τριες και εκπαιδευτές, ευχαριστούμε θερμά την κ. Νταμάτη – Παπακώστα Ε., Υπεύθυνη της Δομής, καθώς και το προσωπικό, για την ιδιαίτερη φιλοξενία τους, την ευγένεια και την εξαιρετική συνεργασία τους.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους!

Previous Article
Next Article