ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ

Το Σάββατο 4/11/2023 , οι εκπαιδευόμενοι του Δ.Ι.Ε.Κ. Τρικάλων του τμήματος Βοηθός Φαρμακείου, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην φαρμακαποθήκη ΣΥΦΤΑ.

Οι  εκπαιδευόμενοι/ες και η  συνοδός τους, που έλαβαν θερμή υποδοχή από τους εργαζόμενους της φαρμακαποθήκης,  είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά την όλη διαδικασία και τα στάδια εκτέλεσης μίας παραγγελίας ενός φαρμακείου, αλλά και να εξασκηθούνε οι ίδιοι πρακτικά σε αυτό , υπό την επίβλεψη των υπευθύνων. Έλαβαν  επίσης πολύτιμες γνώσεις για την όλη διαδικασία τροφοδοσίας ενός φαρμακείου με φαρμακευτικά σκευάσματα ,από την φαρμακευτική εταιρεία , στην φαρμακαποθήκη, στο φαρμακείο μέχρι τον τελικό αποδέκτη τον πελάτη.

Ευχαριστούμε θερμά την υπεύθυνη της φαρμακαποθήκης κ. Χρυσάκη  για την άμεση ανταπόκρισή  στο αίτημά μας και την φαρμακοποιό αυτής κ. Εύα Μακρή για τις πολύτιμες και πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που πρόσφερε στους εκπαιδευόμενους σχετικά με έναν πιθανό μελλοντικό χώρο επαγγελματικής τους ενασχόλησης. Θερμές ευχαριστίες και στο λοιπό προσωπικό για την ιδιαίτερη φιλοξενία τους και την εξαιρετική συνεργασία τους.

Previous Article
Next Article