Επιδότηση νέων πακτικών από ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω με την διευικρίνηση:

Πρόκειται για επιδότηση πρακτικών που θα αρχίσουν το επόμενο διάστημα από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτήσει την αμοιβή των ασκούμενων. Ταυτόσχρονα υπάρχει σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση μεταξύ του υπουργείου Παιδείας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την επιδότηση της πρακτικής από το ΕΣΠΑ 2022 – 2027

Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες,

Σας ενημερώνουμε εκ νέου για την ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για συμμετοχή εκπαιδευόμενων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) σε δράσεις υποστήριξης πρακτικής άσκησης στις περιφέρειες Θεσσαλίας και Ηπείρου, Ιονίων Νήσων και Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο των υποέργων 3, 5 και 7 της πράξης με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5069416 στο ΕΠ ΑΝΑΔ ΔΒΜ 2014-2020.

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) υλοποιεί ως συμπράττων δικαιούχος φορέας μέρος του έργου με τίτλο «Ειδικά προγράμματα διεξαγωγής πρακτικής άσκησης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας (ΙΕΚ)» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5069416.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και αφορά συνολικά στην υλοποίηση δράσεων από σύμπραξη φορέων (ΙΝΕ ΓΣΕΕ – συντονιστής, ΕΟΠΠΕΠ, ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, ΚΑΝΕΠ ΓΣΕΕ, ΚΑΕΛΕ ΕΣΕΕ) με σκοπό την ανάπτυξη ολοκληρωμένου συστήματος ένταξης των εκπαιδευόμενων επαγγελματικής κατάρτισης και ειδικότερα των εκπαιδευόμενων Ι.Ε.Κ. στην αγορά εργασίας μέσω της απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας με πρακτική άσκηση.

Στην επίσημη πλατφόρμα της Πράξης https://www.e-iekpraktiki.gr/  έχει αναρτηθεί η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην οποία δίνονται αναλυτικά πληροφορίες για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων.

Παρακαλούμε για τη δημοσιότητα του έργου

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία

Με εκτίμηση,

Μπουγάτσα Ζαχαρούλα

 Επιστημονικό Στέλεχος

Για διευκρινίσεις καλέστε το Δημόσιο ΙΕΚ στο τηλέφωνο 2431075931 (εσ. γραμμή 4)

Previous Article
Next Article