Πρόγραμμα τελικών εξετάσεων χειμ. εξαμ. 2023Β

Ανακοινώνεται το τελικό πρόγραμμα εξετάσεων με μικρές αλλαγές μαζί με τις αίθουσες εξέτασης.

Προσοχή!

  • Η ώρα έναρξης εξέτασης στις 4:30 έχει γίνει 4:00. Εάν τμήμα που εξετάζεται από τις 14:30 δεν έχει τελειώσει θα υπάρξει μια αναμονή το πολύ μισής ώρας.
  • Η Δευτέρα 29/1 είναι η τελευταία ημέρα διεξαγωγής μαθημάτων.

Η διάρκεια κάθε τελικής εξέτασης είναι δύο (2) διδακτικές ώρες.

Καταρτιζόμενος που απουσιάζει δικαιολογημένα από την τελική εξέταση λόγω ασθένειας ή άλλου τεκμηριωμένα σοβαρού λόγου, με αίτηση του ιδίου που υποβάλλεται στην Διεύθυνση του Ι.Ε.Κ., πριν από την έκδοση των αποτελεσμάτων των τελικών εξετάσεων του εξαμήνου, εξετάζεται κατά την τρέχουσα εξεταστική περίοδο, σε χρόνο και τόπο που ορίζεται από τη Διοίκηση του Ι.Ε.Κ.

Οι απόντες θα βαθμολογηθούν με μονάδα (1).

Στα μικτά μαθήματα (Θ. & Ερ.) μετά το πέρας της εξέτασης της θεωρίας θα γίνει η εξέταση του εργαστηριακού μαθήματος. Σχετικές οδηγίες θα δοθούν από τους εξεταστές.

Η εξέταση περιλαμβάνει τέσσερα (4) κατ’ ελάχιστον θέματα ανάπτυξης ή/και είκοσι πέντε (25) κατ’ ελάχιστον ερωτήσεις αυτόματης διόρθωσης, όπως πολλαπλής επιλογής, σωστού/λάθους, αντιστοίχισης, ερωτήσεις συμπλήρωσης κενών.

Για την αξιολόγηση των εργαστηριακών μαθημάτων δύναται να πραγματοποιηθεί γραπτή ή προφορική ή πρακτική δοκιμασία ή συνδυασμός αυτών.

Previous Article
Next Article