Οι Ηλεκτρολόγοι στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Ηλεκτρολόγων στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 26/01/2024 εκπαιδευτική επίσκεψη για τους σπουδαστές της  Ειδικότητας των Ηλεκτρολόγων του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Τρικάλων στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Τους σπουδαστές συνόδεψαν οι καθηγητές τους Βαλάντης Ζαρκάδας και Γιώργος Κώτσης στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος των Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων.

Οι σπουδαστές είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την τεχνική υποστήριξη της  ηλεκτρικής εγκατάστασης, τη συντήρηση και την επισκευή των ηλεκτρικών συστημάτων που χρησιμοποιούνται στο νοσοκομείο.

Παράλληλα ήρθαν σε επαφή με το περιβάλλον εργασίας του ηλεκτρολόγου βάρδιας, κατανοώντας από κοντά τις ιδιαιτερότητες μιας επαγγελματικής θέσης εργασίας  σε πλήρη ταύτιση με την δική τους ειδίκευση και κατάρτιση.

Ευχαριστούμε πολύ τον ηλεκτρολόγο βάρδιας Νίκο Κατράνα  που με τη πολύπλευρη γνώση του πάνω στο αντικείμενο, την ευγένεια και τη καλή του διάθεση, έδωσε τη δυνατότητα έτσι ώστε η μάθηση να γίνει βιωματική και άμεση που είναι πολύ σημαντικό και σπουδαίο  για την ειδικότητα της Ηλεκτρολογίας.

Previous Article
Next Article