Τα Στελέχη Φιλοξενίας στο Daily Cafe

Οι εκπαιδευόμενοι του μαθήματος του Μπαρ της σχολής μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν ένα από τα πιο φημισμένα καφέ take away της πόλης μας, το Daily Cafe, με στόχο να εκπαιδευτούν περαιτέρω στον τομέα του καφέ. Στην επίσκεψη αυτή επικεντρωθήκαμε στην εκπαίδευση και την κατανόηση των διαφορετικών ποικιλιών καφέ, των τεχνικών εκχύλισης και της σημασίας της ποιότητας των υλικών.

Η Χριστίνα Βουτσελά, ένας έμπειρος επαγγελματίας στον τομέα του καφέ, μοιράστηκε τις γνώσεις της σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις στην παρασκευή καφέ. Αυτή η εμπειρία έδωσε στους εκπαιδευόμενους πολύτιμες θεωρητικές γνώσεις και την ευκαιρία να καταλάβουν καλύτερα τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της εργασίας σε ένα καφέ, προετοιμάζοντάς τους για μια μελλοντική καριέρα στον τομέα της εστίασης.

Ευχαριστούμε πολύ το Daily Cafe, την Κυρία Χριστίνα Βουτσελά για τις πολύτιμες γνώσεις που μετέφερε στους εκπαιδευόμενους αλλά και τον ιδιοκτήτη του καφέ Άγγελο Βουτσελά που μας υποδέχτηκε και προσέφερε αυτή την εμπειρία στους εκπαιδευόμενους μας.

Previous Article
Next Article