Αποτελέσματα Α΄Φάσης επιλογής σπουδαστών Δ.Ι.Ε.Κ.

Τα αποτελέσματα των αιτήσεων εγγραφής στα Δ.Ι.Ε.Κ. μπορείτε να δείτε εδώ: https://diek.it.minedu.gov.gr/

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη 22-09-2021 θα γίνονται οι εγγραφές των επιτυχόντων. Μέσα στην προθεσμία πρέπει να προσκομίσετε στη γραμματεία τον τίτλο Σπουδών σας, φωτοτυπία ταυτότητας και τον ΑΜΚΑ σας. Όσοι έχουν δηλώσει κοινωνικά κριτήρια πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα. Προσοχή με την λήξη της προθεσμίας χάνετε το δικαίωμα εγγραφής.

Επίσης όσοι έχουν πετύχει σε επόμενη της 1ης προτίμησής τους ειδικότητα, μπορούν να διεκδικήσουν μια κενή θέση σε καλύτερη προτίμηση.

Στην περίπτωση κατά την οποία εγγεγραμμένος μέσω της διαδικασίας του παράλληλου μηχανογραφικού επιλέχθηκε μέσω της τρέχουσας διαδικασίας και επιθυμεί την φοίτησή του στη νέα ειδικότητα, θα πρέπει να υποβάλλει στο Ι.Ε.Κ. που είχε αρχικά εγγραφεί υπεύθυνη δήλωση ότι επιθυμεί τη διαγραφή του  μέχρι και την Τετάρτη 22-09-2021. Διαφορετικά θα χαθεί το δικαίωμα εγγραφής.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στον ιστότοπο του Ι.Ε.Κ. έχει αναρτηθεί  ανακοίνωση για τα μέτρα προστασίας από τον COVID.

Για τη διευκόλυνση όλων μας, όσοι έχετε πιστοποιητικό εμβολιασμού πρέπει να μας το αποστείλετε σε αυτό το email  πριν την έναρξη των μαθημάτων την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου.

Previous Article
Next Article