Οι Τουριστικοί Συνοδοί στο παρακτορείο Chic Travel

Στα πλαίσια του μαθήματος Οργάνωση και Λειτουργία Τουριστικού Πρακτορείου της ειδικότητας « Τουριστικός Συνοδός», οι σπουδαστές συνοδευόμενοι από την εκπαιδεύτρια κα Καλλιόπη Βασταρούχα, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο τουριστικό πρακτορείο «Chic Travel», ιδιοκτησίας κ. Χρήστου Αντωνόπουλου.

Ο χώρος επίσκεψης επιλέχθηκε με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς πρόκειται για ένα σύγχρονο και άρτια οργανωμένο γραφείο, με πλούσια γκάμα τουριστικών προϊόντων- υπηρεσιών. Ειδικεύεται στο σχεδιασμό και οργάνωση οδικών εκδρομών και περιηγήσεων με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα, ενώ παράλληλα λειτουργεί ως δημιουργός τουριστικών πακέτων, αεροπορικών και οδικών σε εσωτερικούς και διεθνείς προορισμούς,  τα οποία προσφέρει είτε σε ομάδες ατόμων είτε σε μεμονωμένους πελάτες.

Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν ερωτήσεις στην κα Ευαγγελία Αντωνοπούλου, η οποία  με ευγένεια και επαγγελματισμό απάντησε με κάθε λεπτομέρεια για τις λειτουργίες και τις επιμέρους διαδικασίες,  ενός σύγχρονου τουριστικού γραφείου. Ειδικότερα, ενημερώθηκαν για τις ενέργειες  που επιτελούνται  σε ένα γραφείο πριν την έναρξη , κατά τη διάρκεια αιχμής και τη λήξη της τουριστικής περιόδου, για τις διαδικασίες κράτησης, το κλείσιμο  και τα είδη συμφωνιών με τις καταλυμματικές μονάδες, αλλά και για  τρόπο σύνθεσης τουριστικών πακέτων  και τα συστατικά στοιχεία αυτών. Τέλος, είχαν την ευκαιρία να μάθουν με κάθε λεπτομέρεια τα μυστικά μιας επιτυχημένης οδικής εκδρομής, καθώς και για τα καθήκοντα και τις δεξιότητες που πρέπει να κατέχει ένας τουριστικός συνοδός.

Η πραγματοποίηση αυτής της επίσκεψης έδωσε την ευκαιρία στους καταρτιζόμενους να αποκομίσουν μια  ολοκληρωμένη  εμπειρία , συσχετίζοντας τις θεωρητικές έννοιες της διδαχθείσας ύλης με την πράξη.

Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες του Chic Travel  για  την υποδοχή και τη φιλοξενία των σπουδαστών μας  !!!

Previous Article
Next Article