Οι Τεχνικοί Τουριστικών Μονάδων στο  Ξενοδοχείο Αχίλλειον.

Το Τμήμα «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» Γ’ Εξαμήνου του Δ.Ι.Ε.Κ. Τρικάλων, στα πλαίσια του μαθήματος «Οργάνωση – Λειτουργία Μαγειρίου» πραγματοποίησε την Πέμπτη  17/11/2022 εκπαιδευτική επίσκεψη στο ξενοδοχείο Αχίλλειον στα Τρίκαλα.

Οι εκπαιδευόμενοι ξεναγήθηκαν από τους αρμόδιους σε όλα τα τμήματα και τους χώρους του ξενοδοχείου, κύριους και βοηθητικούς. Είδαν διάφορους τύπους δωματίων, περιηγήθηκαν στο εστιατόριο Pileas όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν Αμερικάνικο πρωινό και άλλα γεύματα καθώς και στο καφέ μπάρ Thetida το οποίο διαθέτει τηλεόραση και τζάκι και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους.

Στη συνέχεια ενημερώθηκαν για όλα τα τμήματα της κουζίνας – Ζεστή Κουζίνα, Κρύα Κουζίνα, Ζαχαροπλαστείο – είδαν τα ψυγεία συντήρησης και κατάψυξης, τα πλυντήρια πιάτων και ποτηριών, τους πάγκους κοπής, τις εστίες μαγειρέματος και τους φούρνους   καθώς και τους βοηθητικούς χώρους – λάντζα, αποθήκες -.

Τέλος, η υπεύθυνη της υποδοχής πληροφόρησε τους εκπαιδευόμενους για το “ξενοδοχειακό πρόγραμμα κρατήσεων Protel” της reseption, καθώς και για τα Μέτρα Ασφάλειας, τους περιορισμούς  και τα Υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για τα ξενοδοχεία.

Previous Article
Next Article